Awi……. My Life

Apa cara sekalipun…

Jiwang gilerrr~~~ >.<

 

Jiwang betui… mamat mane lar yang berani giler bwat kain rentang kat flyover yang sesak tue…

Tempat nye tak tau lah kat mane, yang pasti area lembah klang…

Dah musim cuti sekolah nie… cepat2 ler kahwin… xder la maksiat banyak berlaku…

Ape2 pun sesaper yang kahwin pada waktu ini, blog “Perubahan Reformasi” mahu mengucapkan selamat pengantin baru..

Saya memohon maaf sekiranya ade jemputan yang tidak dapat saya hadiri, mungkin dah xder luck nak jumpe kan…

Ape2 pun “Selamat Pengantin Baru”… >.<

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: