Awi……. My Life

Apa cara sekalipun…

Archive for the category “Ucapan”

Aku nak kembali berblogging…… >.<

Huih… lama dah aku tak berblog…┬áDah xder idea aku nak tulih ape kat blog aku.. Semua nya disebabkan dalam kesibukan bekerja nak cari rezeki la katakan…

So, aku nak cari ilham macam mana nak kembangkan semula aktiviti berblog nie… dah la boring kat sini yang mana tmpat yang aku tinggal memang bosan.

Ape-ape pon aku akan cuba yang terbaek untuk mencari info yang sesuai untuk hari yang akan datang. Semoga hari ini dapat mencipta sejarah bagi aku dalam dunia blogging ini… HUHU..

Advertisements

Jiwang gilerrr~~~ >.<

 

Jiwang betui… mamat mane lar yang berani giler bwat kain rentang kat flyover yang sesak tue…

Tempat nye tak tau lah kat mane, yang pasti area lembah klang…

Dah musim cuti sekolah nie… cepat2 ler kahwin… xder la maksiat banyak berlaku…

Ape2 pun sesaper yang kahwin pada waktu ini, blog “Perubahan Reformasi” mahu mengucapkan selamat pengantin baru..

Saya memohon maaf sekiranya ade jemputan yang tidak dapat saya hadiri, mungkin dah xder luck nak jumpe kan…

Ape2 pun “Selamat Pengantin Baru”… >.<

Pembukaan blog baru >.<

Alhamdulillah…. Diwaktu kelapangan ini, akhirnya saya berjaya membuat satu blog persendirian. Semoga dengan blog yang baru dibina ini dapat memberi manfaat kepada saya. Diharap juga blog ini mampu memberi sumbangan besar buat semua tatapan. Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang, secara rasminya blog ini dibuka. Amin!

Post Navigation